istanbul'da avrupa veya anadolu yakasında escort arıyorum. yaşım 22. ilk deneyimim olacak. tavsiyeniz var mıdır?
escortarkadaşlar insan bazen zor duruma düşüyor sevgili sıkıntısını böle atlatmak kendini iyi hissetmek istiyor. ancak yaşadıklarımı yazıyım önlemini alın.
internetten herhangi bi escort sitesinden watsaptan yazdım bilgileri aldım.
resimlerden hoşuma gideni beğendim adresi verdim . 700 e anlaşmıstık 2 saati
kız taxsi ile gelmiyor pezevenkleri getiriyormuş aşağıda da bekliyor iş bitimine kadar. bu durum beni rahatsız etti ilk baştan evde tek dim. kız resimle alakası yoktu hevesim başta kaçtı. ama biliyorum para almadan gitmeyeceğini nese
kız 800 dedi israr etti neyse baştan parayı aldı . sonra üstünü çıkardı yattı yatağa . ön sevişme yok cilve yok odun aq karısı. nese 20 dk takıldık sonra tel geldi kıza .
kız teli haporlere aldı adam konşuyor . diyor kızı gönder silahları aldık geliyoz senin belanı sıkecez falan . bende alın gidin yolluyorum dedim . üstünü hemen giyindi gitti . evde tek olduğumdan tırsmadım değil sonradan düşündüm kızda bayıltabilir organ mafyası olabilir. bu sektör insanlardan oluşmuyor. polisi arasan saten suç işliyorsun.
yani en iyiside olsa bunlar olmayacagını bilsende çağırma elden döviz boz takıl . s.kmek isterken sklmek böle birşy . herşeyde hayır vardır ilk tecrübemde töbe ettim . bilgilendirmek istedim sizi .